HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Megérkeztünk!!!

2009.06.02. 22:12 zpalotai (törölt)

Eljött A nap: meghoztuk a REVAi elektromos járműveket Budapestre! Bródi Jánost idézve: "már régen láttam ekkora érdeklődést a sajtó részéről"...mentünk is velük egy pár kört a Városligetben, élvezték nagyon (ők is, mi is :o)...aztán körbejártuk a várost, megmutattuk, hogy itt vagyunk...kaptunk rendőri kíséretet, ahogyan azt a nagy események idején illik...egyszer majd eljön az az idő, amikor elektromos autókkal fognak vonulni a politikusok (is)...

Majd megérkeztünk az Aréna Plázába, a REVÁk nyári helyére. Itt lehet tesztvezetni az autókat a nyár folyamán. Előtte mindenképpen érdemes elolvasni a totalcar-os cikket! :)

Szerdán reggel pedig az RTLKlub Reggeli műsorában Szujó Zoltán fogja kipróbálni a kék Revánkat! Egyébként nem szeretem a TV-t, de most azt mondom, hogy gyertek, és nézzétek! :o)


Szólj hozzá!

Címkék: múzeum sajtótájékoztató közlekedési aréna

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr211160258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása