HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Ha én REVA volnék...

2009.06.02. 22:43 zpalotai (törölt)

Egy nagy álmom valósulna meg, ha Bródi János írna egy REVA dalt, vagy egy elektromos autó dalt, amit mondjuk Péter Szabó Szilvi énekelne egy szál gitárral...pl: Ha én REVA volnék, mindig tiszta lennék, minden városomba tiszta levegőt hoznék...

...vagy Palya Bea, vagy Rúzsa Magdi...vagy mindhárman egyszerre...miért is ne lehetne Budapest a legtisztább levegőjű város Európában? Az adottságaink nagyon jók, most már csak nekünk kell tenni érte valamit!
Pl: menj kerékpárral munkába (és építsünk több kerékpárutat, villamost, HÉV vonalat, trolit), vagy használd a BKV-t és menj gyalog...vagy ott vannak az elektromos kerékpárok...meg az elektromos autók, most már! :)
Reméljük, hogy hamarosan egész Budapest területén ingyen lehet velük parkolni...de jó is lenne, ha a Belvárosban tiszta, friss levegőt lehetne szívni...jobb, mint a reggeli dugóban szívni, ugye?

 

Ez pedig a jövő: rózsák a belvárosban és egy rózsaszín REVA!

 

 

 

 

 

 

Persze kell hozni érte áldozatok, de megéri...Te milyen városban akarsz élni?


Szólj hozzá!

Címkék: péter szabó rózsa bea szilvi bródy palya reva

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr921160321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása