HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Frankfurt IAA (NXR & NXG)

2009.09.29. 12:43 Zabszem

Először voltama Frankfurtban autókiállításon, és csak ámultam és bámultam a csodaszép autókat! Természetesen a német gyártók standjai hatalmas méretűek voltak, nem győztem kattingtatni a fényképezőmmel! Íme néhány gyönyörű külsejű koncepcióautó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeptember 17-én reggel 10-kor volt a dealeri találkozó a REVA standján. Mindannyian odamentünk és fantasztikus érzés volt a 16 ország REVA-forgalmazóit ott látni egy kupacban, akik mosolyogva beszéltek egymással. Én is fürödtem abban az érzésben, hogy több náció polgára jött, hogy találkozhassunk egymással, és hogy láthassuka  RECC előre lépését, hogy megalkották az NXR-t és az NXG-t. Elmondhatatlanul jó érzés volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És aztán az elnök és édesanyja felfedték előttünk a REVA új típusait: az NXR (NeXtREVA) és az NXG (NeXtGeneration) csillogott a fényképezőgépek vakulában, és várakiozáson felüli volt a tény: életben még jobban néz ki, mint a fotókon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Több újság készített interjút Chetan Maini-val, az elnökkel, és Magyarországról is számos látogatónk volt.

Aki teheti, menjen ki a legközelebbi kiállításra, mert ami szép, az szép. És szépet látni...nos...az a lelkünket simogatja. :)


Szólj hozzá!

Címkék: frankfurt elektromos autó reva comtex iaa

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr211415333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása