HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Nagyszerű hírünk van a cégeknek, vállalkozásoknak és intézményeknek!

2009.07.22. 11:17 zpalotai (törölt)


Itt a REVA City VAN!

Hosszas közbejárásunkra elkészült a REVAi és a REVA L-ion kishaszon jármű változata! Az új model az eredeti REVAi járműre épül.

Két első ülése mögött az előírásoknak megfelelően rács választja le a csomagteret, tehát hátul nem található ülés, helyette egy sík rakodófelület lett kialakítva,

Ami talán a legfontosabb: a megfelelő vámtarifaszám besorolás alapján az arra jogosult adóalanyok visszaigényelhetik az ÁFA-t! Így most 20%-kal alacsonyabb költséggel lehet hozzájutni egy alacsony üzemeltetési költségű, környezetbarát elektromos városi járműhöz!

Sok embernek van a családban vállalkozása, aki el tudja számolni, vissza tudja igényelni az ÁFA-t. Ez esetben az alaptípus 2,75 mFt!!! (275 HUF/EURnál) És mivel nincs cégautó adója, nincs igazán plusz adminisztráció sem.

Még 6 vevőnk, aki még július 30-ig megrendeli, és kifizeti az előleget, fél millió Forint kedvezményt kap! Még ma hívj fel, ha benne akarsz lenni az első 10 tulajdonosban!

30-738-1382


Szólj hozzá!

Címkék: autó kedvezmény van elektromos autó céges city cégautó reva

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr541260635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása