HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Ön még mindig szennyezi a városi levegőt?

2009.06.11. 22:15 zpalotai (törölt)

Vajon mikor vesszük észre, hogy saját gázainkba fogunk belefulladni, ha nem teszünk valamit. Igen, mi, igen, én vagyok a felelős azért, hogy Budapesten ilyen szennyezett a levegő! Milyen szennyezett? Hát ilyen:

Budapest légszennyezettségePersze, lehet várni, hogy a BKV tegyen valamit, vagy valamelyik önkormányzat, vagy az állam...csak nincs idő várni. Most rossz a levegő, és ezen most kell javítanunk. Nekünk. Neked. Nekem. A városban használj BKV-t, bicikli-t, menj gyalog, ha 10 perc alatt odaérsz, ha meg autót akarsz használni, akkor nem kell egy másfél tonnás szuperautót mozgatni, ahhoz, hogy 2 km-rel arrébb menj...itt van egy édes, kicsi, szeretnivaló REVA elektromos autó. Nincs károsanyagkibocsátása, kényelmes, könnyű vele közlekedni, egyszerű parkolni és csendes! Szóval megoldás az van bőven. Persze, tenni kell valamit. Magadért, a gyerekeidért, az unokáidért. Most cselekedj! Most cseréld le a benzinzabálót...a dízelről meg ne is beszéljünk, hiszen a városi levegőminőségben gondot jelentő por nagy részét a dízel üzemű autók bocsátják ki...cseréld le. Vagy legalább hétköznap a városban ne azzal járj!

Ha érdekel, hogy mi van a levegőben, ezt olvasd el:

http://www.idokep.hu/?oldal=legszenny

Az ökológiai lábnyomunkat (carbon footprint) is érdemes kiszámolni...


Szólj hozzá!

Címkék: most le action take vegyél csináld cseréld reva t revát revai t

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr791179935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása