HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Keressük a 10 legkörnyezettudatosabb magyar embert!

2009.06.11. 22:50 zpalotai (törölt)

Lehet venni elektromos autót most már Magyarországon is!

Igen, igen, nem kell rá éveket várni!

ITT VAN!

Meg lehet rendelni, tetszés szerinti felszereltésggel. Előtte persze érdemes eljönni egy körre az Aréna Plázába, a Keleti mellé, is kipróbálni egy próbakörre.

Keressük Magyarország 10 legkörnyezettudatosabb emberét (vagy cégét! :o) Nem nézzük a cégért. Csak az számít, hogy ki vállalja föl először, hogy igenis, nekünk kell változnunk, változtatnunk, többek között a közlekedési szokásainkon is. A REVA villanyverdát arra találták ki, hogy hétfőtől péntekig ezzel közlekedjünk a városban és ezzel járjunk munkába, bevásárolni, ügyet intézni, stb. Hétvégén meg előgurulhat a vagányverda a garázsból..

És hogy miért éri meg elsőnek lenni? Többek között ez egy költői kérdés. Egyrészt mert rajtunk múlik a saját jövünk. De maradjunk az anyagi javaknál: konkrétan 1700 eurót spórol meg, aki még június 30 előtt megrendeli az elektromos autóját. Az első 10 vásárlónak ajándékba adjuk a bőrülést és a légkondit (illetve július 1-től emelkedik az áfa is). Reméljük az elektromos autók száma is ilyen szép számban fog növekedni a városi közlekedésben. Hihetetlenül megéri, ha csak ezt a 3 egyszerű tényt nézzük:

  1. nem szennyezi a városi levegőt
  2. csendes
  3. 5 Ft/km az "üzemanyag" költség
  4. plussz egy: aki kipróbálta, és vezette, mind beleszeretett...

Mutassunk példát Európának, a világnak, legyünk mi a legjobbak az elektromos autózásban. Legyél ökofrankó! Mutass példát! Rajtad múlik!


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr901179987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása