HTML

VillanyVerda - Elektromos Autó Magyarországon!

A REVA elektromos járművek hivatalos blogja.

Várárolni kifulladásig!

Friss topikok

Akik a REVA-t választották eddig

2009.05.06. 12:53 zpalotai (törölt)

 

 

 

 

 

 

Érdekes, hogy akik már vettek REVAi elektromos járművet, mi volt a fő oka, hogy ezt a szuper kis autót választották. Íme néhány a legfontosabbak közül:

  • "A REVAi menő és vagány"
  • "A REVAi a legjobb megoldás egy 2. autóra"
  • "Fantasztikus érzés egy ilyen autóval közlekedni!"
  • "Szeretem mindig a legjobb dolgokat használni"
  • "Tényleg környezettudatosan élek, és most már zéró emisszióval közlekedek"

 

És hogy kik ők? Hát, többek között:

Kristin Scott Thomas

Jonathan Ross

Jerry Hall

 

Amennyiben Ön is szeretné kipróbálni az első magyarországon is kapható elektromos járművet, jelentkezzen egy tesztvezetésre a honlapon!

 

 

 

 

KST az ő REVAjával!

 

 

 

 

 


3 komment

Címkék: életmód elektromos autó okok revai elismerések

A bejegyzés trackback címe:

https://villanyverda.blog.hu/api/trackback/id/tr271106018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jövőnk 2009.05.07. 11:03:12

Nagyon örülök neki, hogy a magyarok ismét bebizonyították rátermettségüket, s megalkották ezt a csodálatos járművet! Sajnos a tömegek számára egy darabig még nehezen érhető el az ára miatt és sokan akik megvehetnék még nem látják a benne rejlő lehetőségeket, ezért népszerűsíteni kell: a nagyvárosokban mini-taxi formában is üzemeltetném (a 60-as években úgy emlékszem az 500-as Fiatok betöltötték már egyszer ezt a szerepet, s nem is kis sikerrel!), a postán kívűl a városi kisáruszállítókat is megnyerném az ügynek (ők is jobban járhatnának az elektromos üzemanyaggal)és megteremteném a bérlési lehetőséget egy-egy városon belül!
Kár, hogy létezik a 100 leggazdagabb magyar, de arra nem képes, hogy felkaroljon egy ilyen nagy jelentősségű terméket, s ezért máshol kell gyártani, ezzel is növelve az önköltséget, s bizonyos mértékben a munkanélküliséget!

zpalotai (törölt) 2009.05.07. 14:28:45

Kedves Béla,

Szerintünk is nagyon rátermettek a magyarok több szempontból is. Ezt az autót egyelőre indiában gyártják. Szerencsére nagyon sok ember van, aki akar és tud is tenni valamit a környezet védelme érdekében. Mi is ezen dolgozunk minden nap, keményen, és sok szeretettel várjuk a konstruktív segítő embereket a pozitív hozzáállásukkal, ötleteikkel! :)

zigzeg 2009.06.30. 18:30:07

KST mindig is szimpatikus volt, most aztán méginkább :)
süti beállítások módosítása